En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sahip olmak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn ayrıca elementlere karşı sahabet esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını olmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye akort ve oranlı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve usturuplu fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Tasar çizim olarak tefavüt göstermekle beraberinde şerik özellikleri, dayanıklı ve stabil kuruluşda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tutulmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page